Hello world! | CC Autohus Aps

Blog

Latest Industry News

Hello world!

Velkomme til Bilforhandler Seden

 

De bedste brugte biler med garanti.

CC Autohus har solgt biler i over 10 år, og er i dag et moderne bilhus, med et bredt udvalg af spændende nyere biler. Vi er kendt for en meget høj standard og klargøring af vores biler.

Kvalitet, tillid, tryghed og ikke mindst tilfredse kunder er de nøgleord, der driver virksomheden. Firmaet er startet af Tejs Hartmann, der er uddannet mekaniker og biløkonom og har erfaring indenfor branchen siden 1997.

Hos CC AUTOHUS får du altid mest bil for pengene. Uden at du behøver at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed!

 

Kvalitet og Sikkerhed!

Her på vores webside kan du danne dig et overblik over vores lager kvalitetsbevidste biler, der omfatter tyske luksusbiler, italiensk fart, britisk elegance og meget mere. Du kan også læse mere om vores andre kompetencer, blandt andet klargøring på eget bilværksted, bilfinansiering og bilforskring.

 

Kigger du efter brugt bil?

Vi har altid masser af nyere brugte biler på lager og vi har helt sikkert én der passer til dine behov. Vores mål er, at vejlede vores kunder på en troværdig måde og finde løsninger, der matcher et hvert individuelt behov. Vi vil levere biler og service i absolut topklasse og med et smilende og fleksibelt personale!

Om os

Vi åbner dørene til din bildrømme

Troværdighed og tilgængelighed

CCAUTOHUS startede i 2007. Firmaet er startet af Tejs Hartmann, der er uddannet mekaniker og biløkonom og har erfaring indenfor branchen siden 1997. Navnet CC Autohus kommer fra Tejs Hartmanns to børn “Cecilie og Can”

Vores biler klargøres kosmetisk samt mekanisk på professionelt værksted af uddannet personale. Sammen har vi siden fokuseret på, at levere gode billige biler, som vi selv udvælger og opkøber hos faste samarbejdspartnere over det meste af landet. Prismæssigt ligger vores biler altid blandt de billigste på markedet, grundet større lagerudskiftning samt mindre driftsomkostninger. CC AUTOHUS sælger 250 – 300 brugte biler om året.

Vores salgsafdeling holder åbent Alle Ugens 7 dage, som dagligt står til rådighed for vores kunder, og yder en høj grad af service og professionel rådgivning. Du får altid en objektiv og neutral rådgivning, som rummer alle aspekter af købsprocessen, hvor vi tager udgangspunkt i dit behov. Samtidig står vores salgsafdeling klar til at give dig et uforpligtende tilbud på din brugte bil, så du har mulighed for at vurdere økonomien, når du skal skifte bil.

Hos CC AUTOHUS får du altid mest bil for pengene. Uden at du behøver at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed!

Vi er bedst og billigst.

 

329 Comments

Leave comments

Your email address will not be published.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top