Vejen til din drømmebil.

Velkommen til CC Autohus ApS

Kvalitet, tillid, tryghed og ikke mindst tilfredse kunder er de nøgleord, der driver virksomheden. Firmaet er startet af Tejs Hartmann, der er uddannet mekaniker og biløkonom og har erfaring indenfor branchen siden 1997.

Hos CC AUTOHUS ApS får du altid mest bil for pengene. Uden at du behøver at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed!

Om CC Autohus

Kvalitet og Sikkerhed!

Her på vores webside kan du danne dig et overblik over vores lager kvalitetsbevidste biler, der omfatter tyske luksusbiler, italiensk fart, britisk elegance og meget mere. Du kan også læse mere om vores andre kompetencer, blandt andet klargøring på eget bilværksted, bilfinansiering og bilforskring.

Vores Brugte Bil

Kigger du efter brugt bil?

Vi har altid masser af nyere brugte biler på lager og vi har helt sikkert én der passer til dine behov. Vores mål er, at vejlede vores kunder på en troværdig måde og finde løsninger, der matcher et hvert individuelt behov. Vi vil levere biler og service i absolut topklasse og med et smilende og fleksibelt personale!

Få et bud på din bil

Få et bud på din bil

Hos CC Autohus køber vi gerne din brugte bil uanset bilmærke – om det måtte dreje sig om bytte eller ren handel. Vores brugtbilscenter i Odense har dygtige konsulenter, der kan komme med en skarp pris på din bil.

Vi støtter

Udvalgte mærker

Back to top