Hvad kan vi hjælpe dig med?

Brugte biler

Alle vores brugte biler er i top stand, og leveres altid klargjorte, rengjorte og med en købsoplevelse helt i top – hver gang. CC AUTOHUS sælger over 250 brugte biler om året af alle mærker… Hos os kan du føle dig tryg. Vi sælger kun biler vi kan stå inde for og som du kan få glæde af i mange år fremover. Alle vores biler er mekanisk samt kosmetisk klargjorte på professionelt værksted.

Bilforsikring

Mange bilforsikringer kan være svære at overskue, derfor har CC Autohus i samarbejde med Autobranchen Danmark Forsikring lavet en overskuelig og nem tarif. Det eneste, du skal vide for at kunne tegne en bilforsikring er din alder og din bils nyværdi for at få de billigste forsikringer i Danmark.

Finansering

CC Autohus arbejder tæt sammen med de førende inden for finansiering, og vi kan tilbyde de bedste finansieringsvilkår med de laveste renter på markedet – enkelt og fleksibelt. Afhængig af dine behov kan vi tilbyde billån både med og uden udbetaling samt leasing til erhverv. vi samarbejder med fire anerkendte finansiering selskaber.

Autoværksted

Nu er det ikke bare køb og salg det hele. For bag kulisserne, i vores toptrimmede værksteder, står specialuddannede fagfolk klar til at give dig og din bil en varm modtagelse med branchens bedste service

Nummerpladeoperatør

Som statsautoriseret nummerpladeoperatør kan vi tilbyde udlevering af nummerplader, ejerskifte og omregistrering. Vi gør alt for at være fleksible og effektive så du kan undgå ventetid og besvær.

Byttebil

Hos CC Autohus køber vi gerne din brugte bil uanset bilmærke – om det måtte dreje sig om bytte eller ren handel. Vores brugtbilscenter i Odense har dygtige konsulenter, der kan komme med en skarp pris på din bil.